Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2022/06/27 10:36
Bejelentkezés · Regisztráció

Bajnoki - 30. forduló

 

VS

 

Countdown

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Bajnoki - 1. forduló

 

VS

 

Countdown

Új lap - 1

tabella
# LOGÓ CSAPAT PONT
1 CSONGRÁD 60
2 ÁSOTTHALMI TE 58
3 RÖSZKE SK 52
4 BAKS BSE 47
5 KISTELEK TE 41

tabella
# FOTÓ NÉV GÓL
1 ZOPPÉ MARCELL 8
2 OROSZ ATTILA 7
3 BÁLINT MÁTÉ 5
4 HORVÁTH GÁBOR 5
5 FARKAS DÁNIEL 2
6 KOVÁCS PATRIK 1
7 KARDOS LEVENTE 1
8 MEGYASZAI SZILÁRD 1
9 BATIK ZOLTÁN 1
10 TÓTH LÁSZLÓ 1
11 SIMON GÁBOR 1
12 BÁLINT ÁKOS 1
farkasdaniel2020.jpg

Üdvözöllek

Sok szeretettel köszöntjük honlapunk olvasóit, a Földeáki Torna Club után érdeklődőket. A Földeák TC 2021 júniusában immáron 108 éves fennállását ünnepelheti annak köszönhetően, hogy generációról generációra rengeteg sportra éhes fiatal képviselte községünket a sport számos területén. Legyen az a labdarúgásban, a kézilabdában, a tekében vagy bármely más sportágban. A klubot 1913-ban alapították és nem sok klub mondhatja el magáról, hogy megélt egy évszázadot, reméljük a jövőben további fiatal sportolók gyarapítják klubunk jó hírnevét. Csak együtt, hajrá FÖLDEÁK!

Friss

Május 15-én Ásotthalmi TE 14 : 0 Földeák TC.

Hírek

12. helyen végzett a FÖLDEÁK TC

2 hét és vége az idénynek.
Olvasom tovább

Győzelem Pusztamérgesen

Két meccses eltiltás után szerzett győztes gólt Bálint Ákos.
Olvasom tovább

Bordány SK 5:2 Földeák TC

A meccs végéig kellett várni a góljainkra, de már késő volt.
Olvasom tovább

3 : 3-as döntetlen Csanádpalotai FC ellen.

Mindkét oldalon kinyílt a gólzsák.
Olvasom tovább

Frissült a tabella, több változás

A Fábiánsebestyén elleni eredmények mentek a kukába.
Olvasom tovább

A 3. kizárt csapat a KSC Fábiánsebestyén!

Elvesznek a pontjaink, góljaink.
Olvasom tovább

Földeáki Torna Club csapata

Friss

Bajnoki mérkőzés: Földeák TC 3 - 3 Csanádpalota

Vasárnap az időjárás kedvezett a Földeáki pályának, mert a meccs előtt elállt az eső, így meg tudták tartani a Földeák TC - Csanádpalotai FC megye III-as bajnoki mérkőzést. Mindkét csapat gólra éhesen ment ki a földeáki pályára, mert az utóbbi időben igencsak megcsappantak a pontok a tabellán, annak köszönhetően, hogy a 16 csapatos mezőnyből már csak 13 van játékban. Miután a Csanytelek, Szentes és a Fábiánsebestyén csapatait kizárták, elvesztek az ellenük szerzett gólok és pontok. A Földeák bő kerettel fogadta hazai pályán a Csanádpalotát. Földeák a 14. percben Horvát Gábor találatával meg is szerezte a vezető gólt. Mindkét csapat óriási iramot diktált és Veréb Tamás a 22. percben egyenlíteni tudott. A földeáki játékosok figyelme lankadt a bekapott gól után és ezt a Csanádpalotaiak ki is használták. Veréb Tamást megjátszva a 29. és 32. perben újabb két gólt tudhattak magukénak, Veréb pedig 10 perc alatt mesterhármasnak örülhetett. A 45 percben Zoppé Marcell kisebb szabálytalanság miatt kapott sárgalapot, majd a csapatok 1:3-as állásnál vonultak az öltözőbe.


A második félidőben frissíteni kezdett a Földeák. A 46. percben Zoppé Marcell és Jójárt Illés helyére érkezett Barta Roland és Megyaszai  Szilárd. A 66. percben Dunai Laci le és helyette érkezett a 16 éves Bertóti Gábor. Tökéletes cseréknek köszönhetően a 68. percben Megyaszai góljával szépíthetett a Földeák. Az ellenfél nem rendelkezett megfelelő cserejátékossal, így fáradtabban játszottak a 2  félidőben, bár ez nem igazán volt észrevehető. Újabb csere nálunk és a Csanádpalotaiaknál. A 78 percben Bálint Ákos érkezett és váltotta Orosz Attilát, míg a túloldalt a mesterhármast szerző Verebet váltotta le az egyetlen cserejátékosuk. A frissítés ismét jót tett a csapatnak ugyanis Horváth Gábort hozták helyzetbe, aki élt is a lehetőséggel és újabb gólt juttatott az ellenfél hálójába, mindezt a 81 percben. Az egyenlítés után sajnos két földeáki játékos Bálint Ákos és Bálint Máté is szövegelésért piros lappal vonulhatott az öltözőbe. A csapatnak a jövőben kerülni kell az ilyen helyzeteket, hisz a következő mérkőzésen két játékos biztos nem játszhat és a létszám megléte igen csak fontos tényező. A végeredmény végül 3:3 lett. Május 1-jén Bordányba látogat el a Földeák TC, remélhetőleg hasonló játékkal pontot is hozunk el. A vasárnapi focit egy spontán csapatfotózás is színesítette Csáki Dominiknak köszönhetően, bár a jó idő csak a meccs végéig tartott ki, így az eső miatt ez a program rövidre sikerült.


foci