Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2022/09/29 17:17
Bejelentkezés · Regisztráció

Bajnoki mérkőzés - 6. forduló

4

:

2

Countdown

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Bajnoki mérkőzés - 8. forduló

 

VS

 

Countdown

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

tabella
# LOGÓ CSAPAT PONT
1 FÖLDEÁKI TC 14
2 ZSOMBÓ SE 12
3 RÖSZKE SK 12
4 FORRÁSKÚT FK 10
5 CSANÁD -

PALOTAI FC

10

TELJES TABELLA

tabella
# FOTÓ NÉV GÓL
1 DEBRECZENI DÁVID 7
2 OROSZ GERGŐ 5
3 BÁLINT MÁTÉ 4
4 OROSZ ATTILA 2
5 TÓTH LÁSZLÓ 2
6 HORVÁTH GÁBOR 2
7 BÁLINT ÁKOS 1
8 FARKAS DÁNIEL 1
9 BERTÓTI GÁBOR 1
6.jpg

Hírek

Jó haladnak a munkálatok.

Jó haladnak a munkálatok.A Sportcsarnok 2021 május végi állapota.

Többek között a fűtésrendszer kiépítése is ezekben a napokban folyik – osztotta meg a Makó híradó stábjával Hajnal Gábor. Földeák polgármestere saját elmondása szerint ha lehet, akkor napi szinten ellátogat a településen közel 1 milliárd forintból épülő sportcsarnokhoz, hogy figyelemmel kísérje, hogyan haladnak a munkák. A község vezetője elmondta: optimistán tekintenek a jövőbe, reményeik szerint szeptember elsejére akár birtokba is vehetik majd a sportolni vágyók a létesítményt. Földeák legnagyobb beruházása a tornacsarnok építése. A remek, tavaszias idő könnyíti a kivitelezők munkáját.

Április elejére felcserepezték a Návay iskola udvarán tavaly ősz óta épülő leendő sportcsarnok tetejét, ami a dinamikusan zajló építkezés újabb jelentős mérföldkövet jelenti. Folyamatosan dolgoznak a kivitelezők a majdani küzdőtér aljzatának vízszigetelésén és hőszigetelésén, s elkezdődött a fűtésrendszer kiépítése is.
Május végén elkezdődött a burkolók lerakása, a vízvezeték rendszer és a szellőztető berendezések kiépítése. A csapadékvíz elvezetése is folyamatosan halad. A küzdőtérre egyébként kézilabda-, kosárlabda- és röplabdapályát is felrajzolnak, így bármelyik játszható lesz rajta. És az épületen belül természetesen készülnek a kiszolgáló helyiségek és az öltözők is.

Tavaly szeptember 9-i alapkőletétel előtt is végeztek földmunkát a leendő épület helyén. Az alapkövet Lázár János országgyűlési képviselő, Hajnal Gábor polgármester, Juhász Roland, az állami vagyongazdálkodásért felelős államtitkár és Sárfalvi Péter sportlétesítményekért és sportkapcsolatokért felelős helyettes államtitkár tette le a Návay Lajos Általános Iskola udvarán.

A Návay Lajos Általános Iskola udvara Gagarin utca felőli szélén épülő sportcsarnok építési engedélyre benyújtott terveit tavaly augusztusban kapta meg az önkormányzat. A sportcsarnok építése több mint két évet csúszott, ugyanis az eredeti kormányhatározat szerint nem a község által kért és az iskolai gyermeklétszám által indokolt „C” típusú, 20×40 méteres küzdőtérrel rendelkező sportcsarnok, hanem egy kisebb épült volna meg.

A község vezetése – Lázár János országgyűlési képviselő hathatós támogatásával – végül elérte, hogy a kormány új, a földeákiak igényének megfelelő sportcsarnok építését jelölte meg célként. Az eredeti becslések szerint költségeit másfél évvel ezelőtt 500-700 millió forint közé becsülték, végül 907 millió forintot biztosított rá a kormány. Teljes egészében állami beruházásként zajlik.

További információk és képek!

admin 2021-06-03 04:28 285 Nyomtatás