Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
Bejelentkezés · Regisztráció

Bajnoki - 26. forduló

 

VS

 

Countdown

Bejelentkezés
Regisztráció
Új jelszó kérése

Bajnoki - 27. forduló

 

VS

 

Countdown

Új lap - 1

tabella
# LOGÓ CSAPAT PONT
1 CSONGRÁD KASE 51
2 ÁSOTTHALMI TE 49
3 BAKS BSE 48
4 RÖSZKE SK 43
5 KISTELEK TE 32

tabella
# FOTÓ NÉV GÓL
1 ZOPPÉ MARCELL 8
2 OROSZ ATTILA 6
3 BÁLINT MÁTÉ 5
4 HORVÁTH GÁBOR 5
5 FARKAS DÁNIEL 2
6 KOVÁCS PATRIK 1
7 KARDOS LEVENTE 1
8 MEGYASZAI SZILÁRD 1
9 BATIK ZOLTÁN 1
10 TÓTH LÁSZLÓ 1
11 SIMON GÁBOR 1
12 BÁLINT ÁKOS 1
Edzés 6

Hírek

Csongrád-Csanád Megyei III. osztály 20. forduló

Csongrád-Csanád Megyei III. osztály 20. fordulóA kicsiknek jól kezdődött a szeszélyes április.

A Szőreg együttese otthon tartotta a három pontot a Földeák elleni bajnokin. A Csongrád-Csanád megyei III. osztályú lab­­darúgó-bajnokság 20. fordulójában a három dobogós (Csongrád, Ásotthalom, Baks) egyaránt sok gólos győzelmet aratott. Április 2-án a sok eső ellenére Szőregen lépett pályára Földeák felnőtt csapata. A mérkőzés 5. percében a hazaiak játékosa Földi Róbert góljával szerezték meg a vezetést.

A Földeák TC nem tudott fogást találni a szőregi csapaton és a második félidő 73. percében Pásztor Károlynak köszönhetően el is döntötték a mérkőzést. 2:0-ás győzelemmel a hazaiak magabiztosan tartották otthon a három pontot. Ezzel a győzelemmel szinte bebetonozták magukat a középmezőnybe, elég messzire a kieső zónától illetve a feljutó dobogós helyektől. Földeák továbbra se tud feljebb jutni a középmezőnybe. A 21. fordulót április 10-én hazai pályán játssza Földeák, ahol Ruzsa csapatát fogadja.

U-14.: Április 1-én a Földeák TC U-14-es csapatának lehetett sikerélménye. Hazai pályán fogadta Nagymágocs játékosait. A mérkőzés 6. percében Mészáros Henrik szerezhette meg a Földeákiak első találatát, ami után beindíthatott a magabiztos gólgyártás is.

A 8. percben Mészáros duplázni tudott, majd a 10, 19, 24. percben már Varga Kevin mesterhármasával 5:0-ra vezethetett a Földeák TC. Kontráival tudott javítani Nagymágocs, hiszen a 28. és 31. percben szerzett góljaival 5:2 -re módosult az eredmény. Az első félidő 40. percében Neparáczki Dominik is növelte a hazai gólok számát. A második játékrészben kicsit alábbhagytak a lendülettel, de Vízhányó Kevin megszerezte a 4. gólját is, amivel 7:2-re módosíthatta a végeredményt és a Földeák TC u-14-es csapata magabiztos győzelemmel szerezhették meg az első 3 pontjukat. A következő mérkőzésük április 9-én lesz Szentes ellen.


admin April 06 2022 67 Nyomtatás