Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2022/09/29 15:37
Bejelentkezés · Regisztráció

Bajnoki mérkőzés - 6. forduló

4

:

2

Countdown

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Bajnoki mérkőzés - 8. forduló

 

VS

 

Countdown

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

tabella
# LOGÓ CSAPAT PONT
1 FÖLDEÁKI TC 14
2 ZSOMBÓ SE 12
3 RÖSZKE SK 12
4 FORRÁSKÚT FK 10
5 CSANÁD -

PALOTAI FC

10

TELJES TABELLA

tabella
# FOTÓ NÉV GÓL
1 DEBRECZENI DÁVID 7
2 OROSZ GERGŐ 5
3 BÁLINT MÁTÉ 4
4 OROSZ ATTILA 2
5 TÓTH LÁSZLÓ 2
6 HORVÁTH GÁBOR 2
7 BÁLINT ÁKOS 1
8 FARKAS DÁNIEL 1
9 BERTÓTI GÁBOR 1
nagyrajmond2021.jpg

Hírek

3 : 3-as döntetlen Csanádpalotai FC ellen.

3 : 3-as döntetlen Csanádpalotai FC ellen.Mindkét oldalon kinyílt a gólzsák.

Vasárnap az időjárás kedvezett a Földeáki pályának, mert a meccs előtt elállt az eső, így meg tudták tartani a Földeák TC - Csanádpalotai FC megye III-as bajnoki mérkőzést. Mindkét csapat gólra éhesen ment ki a földeáki pályára, mert az utóbbi időben igencsak megcsappantak a pontok a tabellán, annak köszönhetően, hogy a 16 csapatos mezőnyből már csak 13 van játékban. Miután a Csanytelek, Szentes és a Fábiánsebestyén csapatait kizárták, elvesztek az ellenük szerzett gólok és pontok. A Földeák bő kerettel fogadta hazai pályán a Csanádpalotát. Földeák a 14. percben Horvát Gábor találatával meg is szerezte a vezető gólt. Mindkét csapat óriási iramot diktált és Veréb Tamás a 22. percben egyenlíteni tudott. A földeáki játékosok figyelme lankadt a bekapott gól után és ezt a Csanádpalotaiak ki is használták. Veréb Tamást megjátszva a 29. és 32. perben újabb két gólt tudhattak magukénak, Veréb pedig 10 perc alatt mesterhármasnak örülhetett. A 45 percben Zoppé Marcell kisebb szabálytalanság miatt kapott sárgalapot, majd a csapatok 1:3-as állásnál vonultak az öltözőbe.

A második félidőben frissíteni kezdett a Földeák. A 46. percben Zoppé Marcell és Jójárt Illés helyére érkezett Barta Roland és Megyaszai  Szilárd. A 66. percben Dunai Laci le és helyette érkezett a 16 éves Bertóti Gábor. Tökéletes cseréknek köszönhetően a 68. percben Megyaszai góljával szépíthetett a Földeák. Az ellenfél nem rendelkezett megfelelő cserejátékossal, így fáradtabban játszottak a 2  félidőben, bár ez nem igazán volt észrevehető. Újabb csere nálunk és a Csanádpalotaiaknál. A 78 percben Bálint Ákos érkezett és váltotta Orosz Attilát, míg a túloldalt a mesterhármast szerző Verebet váltotta le az egyetlen cserejátékosuk. A frissítés ismét jót tett a csapatnak ugyanis Horváth Gábort hozták helyzetbe, aki élt is a lehetőséggel és újabb gólt juttatott az ellenfél hálójába, mindezt a 81 percben. Az egyenlítés után sajnos két földeáki játékos Bálint Ákos és Bálint Máté is szövegelésért piros lappal vonulhatott az öltözőbe. A csapatnak a jövőben kerülni kell az ilyen helyzeteket, hisz a következő mérkőzésen két játékos biztos nem játszhat és a létszám megléte igen csak fontos tényező. A végeredmény végül 3:3 lett. Május 1-jén Bordányba látogat el a Földeák TC, remélhetőleg hasonló játékkal pontot is hozunk el. A vasárnapi focit egy spontán csapatfotózás is színesítette Csáki Dominiknak köszönhetően, bár a jó idő csak a meccs végéig tartott ki, így az eső miatt ez a program rövidre sikerült.

Lehet, hogy egy kép erről: 14 ember, álló emberek, sportoló emberek és fű

 

admin 2022-04-25 13:14 229 Nyomtatás