Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2022/08/08 21:04
Bejelentkezés · Regisztráció

Megyei kupa selejtező - 1. forduló

 

VS

 

Countdown

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Bajnoki mérkőzés - 1. forduló

 

VS

 

Countdown

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

tabella
# LOGÓ CSAPAT PONT
1 FÖLDEÁK TC 0
2 ÁSOTTHALMI TE 0
3 RÖSZKE SK 0
4 MAKÓ FC DUOCOR 0
5 KISTELEK TE 0

TELJES TABELLA

tabella
# FOTÓ NÉV GÓL
1 ZOPPÉ MARCELL 8
2 OROSZ ATTILA 7
3 BÁLINT MÁTÉ 5
4 HORVÁTH GÁBOR 5
5 FARKAS DÁNIEL 2
6 KOVÁCS PATRIK 1
7 KARDOS LEVENTE 1
8 MEGYASZAI SZILÁRD 1
9 BATIK ZOLTÁN 1
10 TÓTH LÁSZLÓ 1
11 SIMON GÁBOR 1
12 BÁLINT ÁKOS 1
kortvelyesi2020.jpg

Hírek

Nagylak FC - Földeák TC kupaselejtező jön!

Nagylak FC - Földeák TC kupaselejtező jön!Földeák számára a Nagylak FC - Földeák TC párharccal indul el Csongrád - Csanád megyei kupaselejtező és ezzel a 2022/23-as idény.

Idén 51 Csongrád - Csanád megyei csapat vág neki a kupasorozat selejtezőinek. Tavaly a Földeák TC sikeresen vette az első fordulót, reméljük idén is kipihenten léphetnek pályára. Az MLSZ kisorsolta az első selejtező párosait. A mérkőzések augusztus 13-án és 14-én délután 17:30-kor bonyolítják le a focipályákon. Az első fordulóban 38 csapat mérettetik meg, a többi fordulóban csatlakoznak a kiemeltebb csapatok. A kettes számú csapatok nem indulhatnak. A megyeegyből tízen erőnyerők, valamint a megyekettes Sándorfalva és a megyeegytől búcsúzott Apátfalva és a Bordány.

Földeák az első kupaselejtezőben Nagylak FC csapatát kapta. A Földeák TC idegenben bizonyíthat a  jelenleg Megye IV-es csapat ellen. Amennyiben a továbbjutás a rendes játékidőben nem dől el, tizenegyesrúgások következnek.

A megyei felnőtt labdarúgó-bajnokságok osztályainak menetrendjének sorsolását az eredetileg ki jelölthöz egy nappal később, csütörtökön 11 órától rendezik  meg  az MLSZ Csongrád-Csanád megyei igazgatóságán. A megyei felnőtt bajnokságok augusztus 21-én indulnak, mivel a 20-i ünnepnapon meccstilalom van.
 

Magyar kupa, megyei selejtező, 1. forduló (augusztus 13-14.): Ópusztaszer–Csengele, Maroslele–Tömörkény, Kübekháza–Ruzsa, Kistelek–Csanytelek, Röszke–Ásotthalom, Mozogj a Sportért SE–Zsombó, Tápé ESK–St. Mihály, Rendőr TE–Szegedi Pázsit SE, Pusztamérges–Csanádpalota, Öttömös–Mindszent, Nagylak–Földeák, Forráskút–Baks, Nagymágocs–Gyálarét, Fülöp Sportegyesület–Üllés, Szikáncs–Zákányszék, Székkutas–Csongrád, Dóc–Mártély, Szatymaz–Szegvár, Domaszék–Eperjes.

A megyei I. osztály csapatai: Algyő, Balástya, Deszk, FK 1899 Szeged, Hódmezővásárhelyi FC II., Kiskundorozsma, Mórahalom, Szeged-Csanád GA II., Szentesi Kinizsi, SZVSE, Tiszasziget, UTC.

A megyei II. osztály csapatai: Apátfalva, Ásotthalom, Bordány, Csanytelek, Csengele, Csongrád, FC Szegvár, Makó II., Mártély, Mindszent, Sándorfalva, Szegedi Pázsit SE, Székkutas, St. Mihály, Tömörkény, Üllés.

admin 2022-07-12 08:03 62 Nyomtatás