Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2023/01/31 21:00
Bejelentkezés · Regisztráció

TÁMOGATÓK

 szponzor

 

Bajnoki mérkőzés - 16. forduló

 

VS

 

Countdown

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Bajnoki mérkőzés - 15. forduló

 

VS

 

Countdown

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

tabella
# LOGÓ CSAPAT PONT
1 FORRÁSKÚTI FK 32
2 ALGYŐ SK II 30
3 ZSOMBÓ SE 29
4 CSANÁD -

PALOTAI FC

29
5 RÖSZKE SK 28

TELJES TABELLA

tabella
# FOTÓ NÉV GÓL
1 DEBRECZENI DÁVID 15
2 OROSZ GERGŐ 9
3 BÁLINT MÁTÉ 6
4 HORVÁTH GÁBOR 5
5 OROSZ ATTILA 5
6 TÓTH LÁSZLÓ 4
7 BÁLINT ÁKOS 3
8 NAGY RAJMOND 2
9 FARKAS DÁNIEL 1
10 BERTÓTI GÁBOR 1
11 ZOPPÉ MARCELL 1
12 BATIK ZOLTÁN 1
13 VARGA DÁNIEL 1
13 MOLNÁR JENŐ 1
65.jpg

Hírek

Döntetlen eredmény a Csanádpalota FC - Földeák TC mérkőzésen

Döntetlen eredmény a Csanádpalota FC - Földeák TC mérkőzésenTovábbra is veretlen mindkét csapat a szombati rangadó után.

A múlthéten Forráskút ellen elért döntetlennel továbbra is veretlen maradt a Földeák Torna Club, e héten pedig a szintén veretlen Csanádpalotára utazott a csapat.

Bár kétszer is vezetett a Csanádpalota, mindkétszer egyenlíteni tudott a vendég Földeák az egyébként rangadóhoz méltó összecsapáson, amelyet az időjárás kicsit elrontott. Lendületes támadásokat vezetett mindkét csapat, de gól csak a félidő második felében érkezett, ekkor Kapitány a pálya baloldaláról mintegy 25 méterről vette be a vendégek kapuját (1-0). Kilenc perc múlva a játékvezető Trényi megmozdulását látta szabálytalannak a tizenhatosunkon belül. A megítélt büntetőt Orosz Gergő értékesítette (1-1). Fordulás után majd fél órát kellett várni az újabb gólig: Kollár gyönyörűen ugratta ki Kapitányt, aki 14 méterről lőtt a hosszúba, megszerezve önmaga és csapata második gólját (2-1). A 76. percben ismét egyenlítettek a földeáki alakulat, ismét rögzített szituációból. Ezúttal a kapunktól 20 méterre Horváth Gábor szabadrúgás lövése ért célba (2-2). A mérkőzés hosszabbításában küzdelem közben a palotai Kiss és a földeáki Batik rosszul értek talajt, utóbbit a mérkőzés után mentő szállította kivizsgálásra.

Azóta a földeákiak játékos-edzőjétől Molnár Jenőtől kapott információ szerint Batiknak szerencsére sem törése, sem agyrázkódása nem keletkezett, a játékos haza mehetett. A mérkőzés lefújása után Trényi tömören értékelte a játékvezető ténykedését, amit a "spori" piros lappal köszönt meg.

Csongrád-Csanád megyei lll. osztály 5.forduló CONTITECH-CSANÁDPALOTAI FC - FÖLDEÁKI TC 2-2 (1-1)

 Vezette : Dobó (Bagi, Kelemen)

Csanádpalota: Fülöp Kevin - Lajtár, Bornemissza, Fülöp Krisztián, Trényi - Barta ( Bognár R. 80' ), - Kollár ( Nagy 67' ), Németh, Bognár D. ( Csabai 80' ) - Kapitány, Kiss. Edző : Koczkás Zoltán

Földeák : Báthory - Batik ( Farkas 93' ), Nagy, Csontos, Barta ( Debreczeni 53' ), Orosz A., Megyaszai ( Bertóti 60' ), Tóth, Bálint, Horváth, Orosz G. Játékos-edző : Molnár Jenő Gól: Kapitány 25', 59' illetve Orosz G. 34' (büntető), Horváth 76'

Jók: mindkét csapat összes játékosát dicséret illeti hozzáállásuk miatt. Kiállítva: Trényi (Csanádpalota) mérkőzés után.

admin 2022-09-18 05:04 90 Nyomtatás