Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2024/02/28 16:05
Bejelentkezés · Regisztráció

TÁMOGATÓK

 szponzor

 

Csongrád-Csanád Vármegyei Kupa - 3. forduló

 

? - ?

 

Földeák TC - Sándorfalvi SK

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

Bajnoki mérkőzés - 16. forduló

 

VS

 

Földeák TC - Baks BSE

15. FORDULÓ -  TABELLA

#

LOGÓ

CSAPAT

PONT

1

TISZASZIGET SE II

34

2

BAKS BSE

28

3

ÖTTÖMÖS SE

27

4

FORRÁSKÚTI FK

25

5

MAKÓ FC II

21

TELJES TABELLA

 

 

 

HAJRÁ FÖLDEÁK !Góllövők
2023/2024 évad
#FotóNévGól
1BÁLINT MÁTÉ14
2SZABÓ KRISZTIÁN7
3OROSZ ATTILA7
4TÓTH LÁSZLÓ5
5DEBRECZENI DÁVID5

17.jpg

tabella

Hihetetlen idény zárás: Földeák TC 11 - 2 Öttömös SE
Az őszi forduló utolsó mérkőzése nem akármilyen győzelemmel zárult Öttömös ellen.

Az őszi idény igencsak jól indult a Földeák TC csapatának. 14 mérkőzést játszott le csapatunk. 8 győzelem, 3 döntetlen és 3 vereséggel és a tabellán az 5 helyen, csupán 5 ponttal lemaradva az első helytől várhatjuk a tavaszt. Nagyon erős a mezőny.

A múlt heti Zsombó elleni sajnálatos 6-3-as vereség után, ezen a héten Bálint Ákos és Orosz Gergő nélkül kellett pályára lépnie a Földeák csapatának. Sajnos piros lapos eltiltásukat töltik játékosaink. A fegyelmi határozat szerint Bálint Ákos 3, míg Orosz Gergő 2 meccses eltiltást kapott.

Az utolsó őszi fordulóban hazai pályán kellett helytállniuk játékosainknak Öttömös ellen. A mérkőzés aligha kezdődhetett volna rosszabbul, hiszen a 13. percben Batik Zoltán piros lappal vonulhatott le a pályáról, úgyhogy 10 emberrel kellett folytatni a küzdelmet.

A 19. percben Öttömös szerzett vezetést Földeák Zalán góljának köszönhetően. Az ellenfél igyekezett létszámhelyzeti előnyét kihasználni. A Földeákiaknak fel kellett rázódniuk a kiállítást követően. A 38. percben jött az egyenlítő találat, amikor Debreczeni Dávid talált be a hálóba és a csapat önbizalma is megnőtt. Tóth László a 45. percben megfordította az eredményt és a szünetben már hazai vezetéssel vonulhattak le a játékosaink.

 Volt idő egy kis taktikai megbeszélésre, hiszen Öttömös játékában aligha volt benne a győzelmi hajrá. Az 51. perben már 3:1-re vezettünk Debreczeni Dávid újabb remek góljának köszönhetően, bár 1 perccel később szépíthetett Öttömös a védelmünk fellazult és ezt kihasználta az ellenfél. A gólszerző szintén Földeák Zalán volt, az eredmény 3:2.

 Az 54. percben Horváth Gábor szerezte meg a 4. földeáki találatot és kettő perccel később már Debreczeni Dávid a mesterhármasának örülhetett. A földeáki támadósor mint kés a vajon úgy hatolt át Öttömös védelmén és szerezte az újabb gólokat. 64. percben Horváth Gábor újabb találata jött, majd 10 perccel később Debreczeni már a 4. gólját szerezte meg. 

A 79. percben Horváth is megünnepelhette a mesterhármasát, az eredmény itt már 8:2 volt. Csapatunk brillírozott. 82. és a 85. percben Bálint Máté találataival csak nőt az előny. Az ellenfél azt se tudta hol van. Szétestek. Végül Öttömös összehozott egy 11-est, amit Molnár Jenő értékesített, ezzel beállítva a 11:2-es végeredményt.

A márciusi idénykezdés Zákányszék ellen fog lejátszódni hazai közönség előtt. Csapatunk 5. helyen áll 27 ponttal csupán 5 ponttal lemaradva az első helytől. Debreczeni Dávid 15 góllal 4. helyet szerezte meg a megyei góllövőlistán az őszi fordulók végére. Kellemes ünnepeket és jó pihenést mindenkinek.

 

admin 2022-11-27 17:11 364