Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2023/06/01 01:52
Bejelentkezés · Regisztráció

TÁMOGATÓK

 szponzor

 

Bajnoki mérkőzés - 29. forduló

 

VS

 

Countdown

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Bajnoki mérkőzés - 30. forduló

 

VS

 

Countdown

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

28. FORDULÓ -  TABELLA

#

LOGÓ

CSAPAT

PONT

1

RÖSZKE SK

59

2

ALGYŐ SK

58

3

ZSOMBÓ SE

53

4

CSANÁDPALOTAI FC

51

5

FÖLDEÁK TC

49

TELJES TABELLA

 

 

 

HAJRÁ FÖLDEÁK !


Góllövők
2022/2023 évad
#FotóNévGól
1DEBRECZENI DÁVID27
2BÁLINT MÁTÉ19
3OROSZ GERGŐ11
4OROSZ ATTILA11
5HORVÁTH GÁBOR8

dioscsaba2020.jpg

tabella

Magabiztos győzelem Ruzsa KSE felett
Ez csapatmunka volt.

A Csongrád-Csanád megye III. bajnokság 24. fordulójában a Földeák TC hazai pályán játszott a Ruzsa KSE ellen. Kötelező a győzelem a hátralevő fordulókban, ha dobogóra akarnak kerülni.

A meccs első félidejében a Földeák TC szerezte az első gólt, amit Bálint Máté lőtt a 2. percben. A hazaiak a 9. percben növelték előnyüket, miután Zoppé Marcell talált be. A Ruzsa KSE azonban nem adta fel és a 11. percben Varró Ervin révén szépített.

A Földeák TC azonban továbbra is dominált a mérkőzésen és a 15. percben Juhász Sándor is betalált, majd két perccel később Orosz Attila is megszerezte a gólját. A hazai csapat Bálint Máté második találatával a 29. percben állította be az első félidő végeredményét, amely így 5:1 lett a Földeák TC javára. A Földeák TC játékosai közül Megyaszai Szilárd helyét Jójárt Illés vette át a 44. percben.

Rögtön a félidei szünet után Csontos Gábor helyére Bertóti Gábor érkezett a második félidő elején a 46. percben. 53. perc cseréltek a vendégek is. 56. percben csere a Földeák TC-nél. Barta Roland érkezett Tóth László helyére.

A második félidő hátralevő részében  a Földeák TC tovább növelte előnyét, Bálint Máté góljával a 59. percben, ezzel ott a mesterhármasa.  60. percben csere a Földeák TC-nél. Farkas Dani érkezett Juhász Sanyi helyére.

Nagy Rajmond találatával immáron a 64. percben 7:1-re vezet Földeák. 71. percben csere a Földeák TC-nél. Orosz Gergő fel Orosz Attila le, majd a  77. percben Bálint Ákos váltotta Nagy Rajmondot a pályán.

Bálint Ákos 3 perccel a beállása után megszerezte a 8. gólt is a hazaiaknak.  A Ruzsa KSE még próbálkozott, és Fülöp Zoltán góljával a 83. percben szépítettek. Azonban az eredmény végül 8:2 lett a hazai csapat javára.

A mérkőzésen két sárgalapot kapott a Ruzsa KSE csapata. Fülöp Zoltán kapta az elsőt a 85. percben, majd Jakus Gábor a másodikat a 87. percben. A hazai csapat jó mentális állapotban van és 82 gólt rúgott a szezonban, ami csak egy góllal marad el a első helyen álló Röszke SK-tól. Bálint Máté a mérkőzés hőse volt, mivel mesterhármast szerzett,de mindenkit illet a dicséret, aki hozzájárult a Földeák TC győzelméhez.

A Földeák TC jelenleg a hatodik helyen áll a bajnokságban, két ponttal a harmadik helyezett Forráskúti FK mögött. A Földeák TC következő meccse május 7-én lesz, amikor hazai pályán játszik a Bordány SK II ellen.

admin 2023-04-30 20:01 257