Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2023/05/31 23:45
Bejelentkezés · Regisztráció

TÁMOGATÓK

 szponzor

 

Bajnoki mérkőzés - 29. forduló

 

VS

 

Countdown

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Bajnoki mérkőzés - 30. forduló

 

VS

 

Countdown

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

28. FORDULÓ -  TABELLA

#

LOGÓ

CSAPAT

PONT

1

RÖSZKE SK

59

2

ALGYŐ SK

58

3

ZSOMBÓ SE

53

4

CSANÁDPALOTAI FC

51

5

FÖLDEÁK TC

49

TELJES TABELLA

 

 

 

HAJRÁ FÖLDEÁK !


Góllövők
2022/2023 évad
#FotóNévGól
1DEBRECZENI DÁVID27
2BÁLINT MÁTÉ19
3OROSZ GERGŐ11
4OROSZ ATTILA11
5HORVÁTH GÁBOR8

3.jpg

tabella

MÁJUS 7-én a Földeáki sportpályán: Földeák TC - Bordány SK II
Mostantól nem lehet hibázni, mert óriási a tét. A dobogóért folyik a pontvadászat.

Közeleg a Csongrád - Csanád megye III-as bajnokság 25. fordulója. A Földeák TC és a Bordány SK II közötti következő mérkőzés különösen fontos lesz a Földeák csapat számára, mivel egy hazai mérkőzésen lépnek pályára május 7-én délután 5 órakor és egy győzelemmel növelhetik az esélyüket a bajnoki címre.

A tavaly októberi mérkőzésen Földeák győzelmet aratott Bordány felett, ami további motivációt ad a játékosoknak, hogy megismételjék a teljesítményüket. Jelen pillanatban betömörült az élboly. Élen áll a Röszke 50 ponttal, de rájuk még vár egy pihenő és akár botolhatnak is a hátralevő mérkőzéseken. Bármelyik csapat hibázhat.

Földeák jelenleg a 6. helyen áll 43 ponttal a tabellán, de a 2. helyen várakozó Algyő SK II is csak 3 ponttal előzi meg a Földeáki csapatot. Az Algyő SK II elleni mérkőzés különösen fontos lesz, mivel egy győzelemmel akár feljebb is kerülhet Földeák a tabellán. Azonban nem szabad alábecsülni a többi ellenfelet sem, hiszen minden csapat harcosan küzd a pontokért a bajnokság végéig. A Földeák TC játékosainak folyamatosan keményen kell dolgozniuk a győzelmekért, és figyelniük kell az ellenfelek erősségeire és gyengeségeire is.

Az utolsó fordulókban lévő nehéz ellenfelek ellenére a Földeák TC játékosai továbbra is motiváltak és eltökéltek, hogy a dobogóra juttassák csapatukat. Hátralevő ellenfelek a hajrában: Algyő SK II, PFSZSE, MAKÓ FC - DUOCOR, ZSOMBÓ SE és az ÖTTÖMÖS SE

admin 2023-05-03 14:50 69