Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2023/10/04 16:14
Bejelentkezés · Regisztráció

TÁMOGATÓK

 szponzor

 

Csongrád-Csanád Vármegyei Kupa - 2. forduló

 

5 - 1

 

Földeák TC - Forráskúti FK

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

Bajnoki mérkőzés - 5. forduló

 

VS

 

FÖLDEÁK TC - MAKÓ DUOCOR

6. FORDULÓ -  TABELLA

#

LOGÓ

CSAPAT

PONT

1

MAKÓ DUOCOR

16

2

BORDÁNY SK II

13

3

TISZASZIGET SE II

13

4

BAKS BSE

13

5

ÜLLÉSI ISE

12

TELJES TABELLA

 

 

 

HAJRÁ FÖLDEÁK !Góllövők
2023/2024 évad
#FotóNévGól
1BÁLINT MÁTÉ5
2OROSZ ATTILA4
3DEBRECZENI DÁVID3
4HORVÁTH GÁBOR2
5SZABÓ KRISZTIÁN1

18.jpg

tabella

Finishben a földeáki sportcsarnok építése
Decemberben használatba vehető lesz a Sportlétesítmény.

Tavaly szeptember 7-én történt meg az alapkőletétel és a jó időknek köszönhetően a vége felé járnak a munkálatok. A megvalósítás időpontja szeptember 30., amelyet a szakhatósági eljárások követnek majd, ez mintegy egy hónapos eljárást jelent. November vagy december hónapban pedig átadásra is kerülhet a sportcsarnok.

Az egyetlen szembetűnő hiányosság az lesz, hogy a belső téglafalazat nem kapott vakolatot, hanem a téglákat fehérre kenték, így nagy valószínűsséggel esztétikai szépségét ronthatja majd a téglák illesztési hibái. A földeáki önkormányzat elmondta, hogy ez nekik is probléma, de a tervező mérnök jóváhagyása nélkül nem lehet a terveken változtatni, ő így álmodta meg a komplexumot (kívül-belül). Az építtető felé jelezték (NEM A FÖLDEÁKI ÖNKORMÁNYZAT A BERUHÁZÁS LEBONYOLÍTÓJA !) a belső tér esetleges vakolásával kapcsolatos kérelmünket. Elmondta BMSK kapcsolattartója, hogy az országban 23 ilyen tornacsarnokot építettek fel, ebből 15 kérelmezte a belső tér falainak vakolását, de az épületet tervező mérnök sehol sem adta áldását a kezdeményezésre. Csak annyit engedélyezett, hogy a falak lefestése megtörténhessen. A beruházás összege meghaladta a 900 millió forintot.

Jelenleg az öltözők burkolása, a küzdőtér szintezése történik, amelyet az aljzatkiegyenlítés és a sportpadló elhelyezése fog követni, ezek mellett pedig a külső munkálatokat (térkőburkolat kialakítása) is végzik többek között.

foldeak tornacsarnok-1

Facebook

admin 2021-09-01 10:16 302