Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2024/06/18 18:31
Bejelentkezés · Regisztráció

TÁMOGATÓK

 szponzor

 
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Csongrád-Csanád Vármegyei Kupa - 3. forduló

 

0 - 6

 

Földeák TC - Sándorfalvi SK

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

Bajnoki mérkőzés - 29. forduló

 

VS

 

FÖLDEÁK TC - TISZASZIGET II

29. FORDULÓ -  TABELLA

#

LOGÓ

CSAPAT

PONT

1

TISZASZIGET SE II

67

2

BAKS BSE

52

3

FÖLDEÁK TC

50

4

ÖTTÖMÖS SE

47

5

FORRÁSKÚTI FK

40

TELJES TABELLA

 

 

 

HAJRÁ FÖLDEÁK !Góllövők
2023/2024 évad
#FotóNévGól
1BÁLINT MÁTÉ30
2SZABÓ KRISZTIÁN12
3DEBRECZENI DÁVID12
4OROSZ ATTILA11
5HORVÁTH GÁBOR8

img_7428.jpg

tabella

Finishben a földeáki sportcsarnok építése
Decemberben használatba vehető lesz a Sportlétesítmény.

Tavaly szeptember 7-én történt meg az alapkőletétel és a jó időknek köszönhetően a vége felé járnak a munkálatok. A megvalósítás időpontja szeptember 30., amelyet a szakhatósági eljárások követnek majd, ez mintegy egy hónapos eljárást jelent. November vagy december hónapban pedig átadásra is kerülhet a sportcsarnok.

Az egyetlen szembetűnő hiányosság az lesz, hogy a belső téglafalazat nem kapott vakolatot, hanem a téglákat fehérre kenték, így nagy valószínűsséggel esztétikai szépségét ronthatja majd a téglák illesztési hibái. A földeáki önkormányzat elmondta, hogy ez nekik is probléma, de a tervező mérnök jóváhagyása nélkül nem lehet a terveken változtatni, ő így álmodta meg a komplexumot (kívül-belül). Az építtető felé jelezték (NEM A FÖLDEÁKI ÖNKORMÁNYZAT A BERUHÁZÁS LEBONYOLÍTÓJA !) a belső tér esetleges vakolásával kapcsolatos kérelmünket. Elmondta BMSK kapcsolattartója, hogy az országban 23 ilyen tornacsarnokot építettek fel, ebből 15 kérelmezte a belső tér falainak vakolását, de az épületet tervező mérnök sehol sem adta áldását a kezdeményezésre. Csak annyit engedélyezett, hogy a falak lefestése megtörténhessen. A beruházás összege meghaladta a 900 millió forintot.

Jelenleg az öltözők burkolása, a küzdőtér szintezése történik, amelyet az aljzatkiegyenlítés és a sportpadló elhelyezése fog követni, ezek mellett pedig a külső munkálatokat (térkőburkolat kialakítása) is végzik többek között.

foldeak tornacsarnok-1

Facebook

admin 2021-09-01 10:16 411