Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2022/09/29 17:21
Bejelentkezés · Regisztráció

Bajnoki mérkőzés - 6. forduló

4

:

2

Countdown

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Bajnoki mérkőzés - 8. forduló

 

VS

 

Countdown

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

tabella
# LOGÓ CSAPAT PONT
1 FÖLDEÁKI TC 14
2 ZSOMBÓ SE 12
3 RÖSZKE SK 12
4 FORRÁSKÚT FK 10
5 CSANÁD -

PALOTAI FC

10

TELJES TABELLA

tabella
# FOTÓ NÉV GÓL
1 DEBRECZENI DÁVID 7
2 OROSZ GERGŐ 5
3 BÁLINT MÁTÉ 4
4 OROSZ ATTILA 2
5 TÓTH LÁSZLÓ 2
6 HORVÁTH GÁBOR 2
7 BÁLINT ÁKOS 1
8 FARKAS DÁNIEL 1
9 BERTÓTI GÁBOR 1
19.jpg

Hírek

Finishben a földeáki sportcsarnok építése

Finishben a földeáki sportcsarnok építéseDecemberben használatba vehető lesz a Sportlétesítmény.

Tavaly szeptember 7-én történt meg az alapkőletétel és a jó időknek köszönhetően a vége felé járnak a munkálatok. A megvalósítás időpontja szeptember 30., amelyet a szakhatósági eljárások követnek majd, ez mintegy egy hónapos eljárást jelent. November vagy december hónapban pedig átadásra is kerülhet a sportcsarnok.

Az egyetlen szembetűnő hiányosság az lesz, hogy a belső téglafalazat nem kapott vakolatot, hanem a téglákat fehérre kenték, így nagy valószínűsséggel esztétikai szépségét ronthatja majd a téglák illesztési hibái. A földeáki önkormányzat elmondta, hogy ez nekik is probléma, de a tervező mérnök jóváhagyása nélkül nem lehet a terveken változtatni, ő így álmodta meg a komplexumot (kívül-belül). Az építtető felé jelezték (NEM A FÖLDEÁKI ÖNKORMÁNYZAT A BERUHÁZÁS LEBONYOLÍTÓJA !) a belső tér esetleges vakolásával kapcsolatos kérelmünket. Elmondta BMSK kapcsolattartója, hogy az országban 23 ilyen tornacsarnokot építettek fel, ebből 15 kérelmezte a belső tér falainak vakolását, de az épületet tervező mérnök sehol sem adta áldását a kezdeményezésre. Csak annyit engedélyezett, hogy a falak lefestése megtörténhessen. A beruházás összege meghaladta a 900 millió forintot.

Jelenleg az öltözők burkolása, a küzdőtér szintezése történik, amelyet az aljzatkiegyenlítés és a sportpadló elhelyezése fog követni, ezek mellett pedig a külső munkálatokat (térkőburkolat kialakítása) is végzik többek között.

foldeak tornacsarnok-1

Facebook

admin 2021-09-01 10:16 176 Nyomtatás