Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2024/05/01 22:31
Bejelentkezés · Regisztráció

TÁMOGATÓK

 szponzor

 
Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Csongrád-Csanád Vármegyei Kupa - 3. forduló

 

0 - 6

 

Földeák TC - Sándorfalvi SK

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

Bajnoki mérkőzés - 24. forduló

 

VS

 

FÖLDEÁK TC - CSANÁDPALOTA FC

24. FORDULÓ -  TABELLA

#

LOGÓ

CSAPAT

PONT

1

TISZASZIGET SE II

55

2

BAKS BSE

43

3

ÖTTÖMÖS SE

42

4

FÖLDEÁK TC

39

5

MAKÓ FC

37

TELJES TABELLA

 

 

 

HAJRÁ FÖLDEÁK !



Góllövők
2023/2024 évad
#FotóNévGól
1BÁLINT MÁTÉ25
2SZABÓ KRISZTIÁN12
3DEBRECZENI DÁVID10
4OROSZ ATTILA8
5HORVÁTH GÁBOR8

horvathgabor2021.jpg

tabella

Bordány SK II megye I-es játékosokat vetett be és felülkerekedett a Földeák TC csapatán.
A Bordány SK II és a Földeák TC közötti labdarúgó mérkőzés valóban izgalmas és fordulatos volt, Bordány ezúttal megye I-es játékosokkal erősítette második csapatát.

Ezen a szenzációs szombat délutánon a labdarúgás igazi csemegeként találkozott egymással a Bordány SK II és a Földeák TC csapata a Bordányi pályán. Az események már az első sípszótól kezdve izgalmasan alakultak, és egy valódi gólparádét láthattunk mindkét csapat részéről. A Földeák TC múlt héten kényszerpihenőn volt, de most visszatért teljes erővel, míg a Bordány SK II mindenáron bizonyítani akart a hazai közönség előtt. A hazaiak nem bízták a véletlenre csapatuk összeállítását, hiszen több Megye I-ben szereplő rutinos játékost is pályára küldtek a mai meccsen.

Az első félidőben mindkét csapat megmutatta, hogy mire képes. A Földeákiak kezdték a gólgyártást, már a 2. percben Orosz Attila talált be, majd a 9. percben Nagy Rajmond is eredményes volt, így 0-2-re vezettek. Azonban a Bordány SK II nem hagyta magát, és a 20. percben Nyerges Péter találatával szépített (1-2). Az izgalmas mérkőzésen a 23. percben Farkas György góljával pedig már 2-2 volt az állás. A Földeák TC ismét előnybe került a 31. percben Farkas Dániel találatával (2-3), de a Bordány SK II ismét visszajött a mérkőzésbe, és a 37. percben Baka Márk Máté góljával kiegyenlített (3-3).

Idén lehetőség arra, hogy több magasabb osztályban jegyzett játékos egy héten belül más bajnokságban is pályára léphet, sajnos így pedig kijönnek a mérkőzéseken az osztálykülönbségek a játékosok között.

A második félidőben a Bordány SK II teljesen átvette a kezdeményezést. Nyerges Péter a 53. percben újra eredményes volt, ezzel a csapatát 4-3-as vezetéshez segítette. Baka Márk Máté pedig a 60., 69. és 89. percben is betalált, ezzel egy hatalmas hajrát produkált, és a végeredmény 7-3 lett a Bordány SK II javára.

Összességében egy fordulatos és gólban gazdag mérkőzést láthattak a nézők, ahol a Bordány SK II a második félidőben dominált, és végül magabiztos győzelmet aratott a Földeák TC ellen. Október 1-jén Makó Duocor csapata lesz az ellenfél a földeáki sportpályáján és csapatunk hazai környezetben bizonyíthat. Mindenképpen érdemes lesz figyelemmel kísérni ezt a csapatot, amely ilyen izgalmas mérkőzéseket produkál.

admin 2023-09-24 16:36 111