Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2023/10/04 16:17
Bejelentkezés · Regisztráció

TÁMOGATÓK

 szponzor

 

Csongrád-Csanád Vármegyei Kupa - 2. forduló

 

5 - 1

 

Földeák TC - Forráskúti FK

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

Bajnoki mérkőzés - 5. forduló

 

VS

 

FÖLDEÁK TC - MAKÓ DUOCOR

6. FORDULÓ -  TABELLA

#

LOGÓ

CSAPAT

PONT

1

MAKÓ DUOCOR

16

2

BORDÁNY SK II

13

3

TISZASZIGET SE II

13

4

BAKS BSE

13

5

ÜLLÉSI ISE

12

TELJES TABELLA

 

 

 

HAJRÁ FÖLDEÁK !Góllövők
2023/2024 évad
#FotóNévGól
1BÁLINT MÁTÉ5
2OROSZ ATTILA4
3DEBRECZENI DÁVID3
4HORVÁTH GÁBOR2
5SZABÓ KRISZTIÁN1

39.png

tabella

Használatban a Földeák Sportcsarnok
Földeák önkormányzata működtetésre átadta a Hódmezővásárhelyi Tankerület Központnak a tornacsarnokot.

Elkészült a beruházás, amire 50 éve vártak a helyiek. Korábban csak egy néhány tíznégyzetméteres helyiség áll rendelkezésre. Megdöbbentő a különbség, a testnevelők sokkal változatosabb órákat tarthatnak, egyszerre több osztálynak is. Csütörtök délelőtt vehették először birtokba a gyerekek az új földeáki sportcsarnokot egy testnevelésóra keretében. A mintegy 1 milliárd forintból megépült létesítménynek köszönhetően a jövőben sokkal színvonalasabb körülmények között valósulhat meg az oktatás. Az épületet és a tornázó diákokat Lázár János, a térség országgyűlési képviselője is meglátogatta.

Lázár János kiemelte, a kormány célkitűzése, hogy a gyerekek minden nap lehetősége legyen mozogni, ami az egészséges élet egyik nagyon fontos feltétele, ám a fejlesztés haszna nem merül ki ebben.

– Egy ilyen létesítmény erősíti a közösséget, segít abban, hogy Földeák megtartó képessége növekedjen, hozzájárul ahhoz, hogy Földeákon alsó és felső tagozatos iskola legyen. – fogalmazott a térség országgyűlési képviselője, aki egyúttal gratulált a földeákiaknak a beruházás sikeres megvalósításához.

Vannak olyan sportágak, amelyeket eddig nem tudtunk kipróbálni, nem volt például kosárlabda palánkunk, röplabdánál állandóan a mennyezetet érte a labda. – érzékeltette portálunknak a mostani és a korábbi viszonyok közötti különbséget a földeáki Návay Lajos Általános Iskola testnevelő tanára Babut Erika.

A létesítmény hétköznaponként 16 órától más sportegyesületeknek is lehetőséget nyújt a sportolásra. Kosárlabda, Kézilabda, Futball edzésekre, mérkőzésekre is kiválóan alkalmas az épület küzdőtere.

admin 2022-02-04 02:01 244