Hiba történt! Nem működik a JavaScript!
A böngésződben le van tiltva a JavaScript futtatása, vagy nem támogatja a JavaScript használatát. Az oldal megfelelő használatához kérjük engedélyezd a JavaScript futtatását böngésződben,
vagy frissítsd egy újabb verzióra, amely támogatja a JavaScript-et:
Firefox, Safari, Opera, Chrome, vagy az Microsoft Edge legújabb verziója.
2022/09/29 17:22
Bejelentkezés · Regisztráció

Bajnoki mérkőzés - 6. forduló

4

:

2

Countdown

Bejelentkezés
Még nem regisztráltál?
Regisztráció.
Új jelszó kérése

Bajnoki mérkőzés - 8. forduló

 

VS

 

Countdown

Korábbi Bajnoki idények

 

2020/2021 idény

2021/2022 idény

Új lap - 1

tabella
# LOGÓ CSAPAT PONT
1 FÖLDEÁKI TC 14
2 ZSOMBÓ SE 12
3 RÖSZKE SK 12
4 FORRÁSKÚT FK 10
5 CSANÁD -

PALOTAI FC

10

TELJES TABELLA

tabella
# FOTÓ NÉV GÓL
1 DEBRECZENI DÁVID 7
2 OROSZ GERGŐ 5
3 BÁLINT MÁTÉ 4
4 OROSZ ATTILA 2
5 TÓTH LÁSZLÓ 2
6 HORVÁTH GÁBOR 2
7 BÁLINT ÁKOS 1
8 FARKAS DÁNIEL 1
9 BERTÓTI GÁBOR 1
4.jpg

Hírek

Használatban a Földeák Sportcsarnok

Használatban a Földeák SportcsarnokFöldeák önkormányzata működtetésre átadta a Hódmezővásárhelyi Tankerület Központnak a tornacsarnokot.

Elkészült a beruházás, amire 50 éve vártak a helyiek. Korábban csak egy néhány tíznégyzetméteres helyiség áll rendelkezésre. Megdöbbentő a különbség, a testnevelők sokkal változatosabb órákat tarthatnak, egyszerre több osztálynak is. Csütörtök délelőtt vehették először birtokba a gyerekek az új földeáki sportcsarnokot egy testnevelésóra keretében. A mintegy 1 milliárd forintból megépült létesítménynek köszönhetően a jövőben sokkal színvonalasabb körülmények között valósulhat meg az oktatás. Az épületet és a tornázó diákokat Lázár János, a térség országgyűlési képviselője is meglátogatta.

Lázár János kiemelte, a kormány célkitűzése, hogy a gyerekek minden nap lehetősége legyen mozogni, ami az egészséges élet egyik nagyon fontos feltétele, ám a fejlesztés haszna nem merül ki ebben.

– Egy ilyen létesítmény erősíti a közösséget, segít abban, hogy Földeák megtartó képessége növekedjen, hozzájárul ahhoz, hogy Földeákon alsó és felső tagozatos iskola legyen. – fogalmazott a térség országgyűlési képviselője, aki egyúttal gratulált a földeákiaknak a beruházás sikeres megvalósításához.

Vannak olyan sportágak, amelyeket eddig nem tudtunk kipróbálni, nem volt például kosárlabda palánkunk, röplabdánál állandóan a mennyezetet érte a labda. – érzékeltette portálunknak a mostani és a korábbi viszonyok közötti különbséget a földeáki Návay Lajos Általános Iskola testnevelő tanára Babut Erika.

A létesítmény hétköznaponként 16 órától más sportegyesületeknek is lehetőséget nyújt a sportolásra. Kosárlabda, Kézilabda, Futball edzésekre, mérkőzésekre is kiválóan alkalmas az épület küzdőtere.

admin 2022-02-04 02:01 117 Nyomtatás